Skip to content

Al een jaar was onze Henk naast zijn activiteiten als schoonmaker en vrijwilliger in het bejaardenhuis druk bezig met iedereen op de hoogte brengen van zijn aanstaande jubileum. 6 december was het dan eindelijk zo ver: 12,5 jaar actief voor Breedweer bij het Bonhoeffer College Castricum.

Prachtige posters

Het was duidelijk dat iedereen zijn best had gedaan om Henk te verrassen. Prachtige posters van onder meer Henk als superman en als schoonmaker bij een cluppie uit Amsterdam hingen door de hele school. Henk was het stralende middelpunt en werd getrakteerd op bloemen, een mok, een cadeaubon en van het Bonhoeffer College een prachtige LEGO Friends doos. Tijdens de koffie met gebak met het team en een aantal collega’s van het hoofdkantoor van Breedweer kwamen veel leraren langs om Henk te feliciteren.

Mooie woorden

Wat Henk het mooiste vond in de afgelopen 12,5 jaar? “De leerlingen die mij vandaag de hele dag feliciteerden. Dat is toch prachtig?” Conciërge Peter voegt toe dat hij ontzettend blij is met de aanwezigheid van Henk en het team van Breedweer op het Bonhoeffer. “Elke dag zeg ik: ‘Tot morgen, Henk.’ Zijn antwoord is steevast: ‘Dat weet ik nog niet hoor.’ Maar gister antwoordde hij : ‘Tot morgen!’

Henk, nogmaals gefeliciteerd met je jubileum en we hopen je nog heel lang binnen ons team te hebben.

Back To Top