Skip to content

Sociaal ondernemers zoeken innovatieve oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen. Alles draait om impact maken. Geld verdienen is geen hoofddoel, maar vooral een middel om de wereld een beetje beter te maken. We zijn trots dat wij samen met de andere Baanbrekers van Social Enterprise ons steentje bijdragen aan die betere wereld.

Wat zijn Baanbrekers?

Baanbrekers zijn grote, toonaangevende sociale ondernemingen. Die oplossingen vinden voor maatschappelijke uitdagingen, én laten zien dat je als bedrijf kunt groeien en succesvol kunt zijn. Dat is niet vanzelfsprekend want de beoogde impact is een extra uitdaging in het businessmodel. Sociaal ondernemers moeten dan ook zeer innovatief zijn in alle aspecten van de bedrijfsvoering.

Een radicale systeemverbetering

Samen met de andere Baanbrekers van Social Enterprise zetten we sociaal ondernemers aan de beslistafel, creëren we extra zichtbaarheid en maken we sociaal ondernemen nog groter en bekender. Samen kunnen we de volgende stap zetten en de gehele beweging voorwaarts brengen. Alleen samen realiseren we een radicale systeemverbetering.

Wie zijn die Baanbrekers?

Een rijtje om trots op te zijn! Yumeko, Confed Group, Triodos Bank, Social Capital, Qredits, MEO, Sea Ranger Service, GreenFox Social Return, Stichting Studeren & Werken op Maat.

Op de website van Social Enterprise vind je alles wat je wilt weten over de Baanbrekers van Nederland.

Wil je meer weten over hoe je succesvol sociaal kunt ondernemen? Stuur een mailtje naar [email protected] en we gaan graag met je aan tafel.

Back To Top