Skip to content

De CSRD, what’s in it for me?

Donderdag 21 september organiseert Breedweer een inspirerend evenement over de Sociale Development Goals (SDG’s) en de aankomende CSRD-rapportage richtlijn. Lees hier waarom je dit evenement niet mag missen en hoe je je nog snel aan kunt melden.

Ontdek de Geheimen van Duurzaam Succes met Nederlands Snelst Groeiende Bedrijven! Het is tijd om geïnspireerd te raken door de meest dynamische bedrijven van Nederland en te leren hoe duurzaamheid een onderscheidend kenmerk kan worden. Van 19 tot en met 23 september vindt de SDG Week plaats, waarin Nederlandse bedrijven laten zien hoe ze een socialer en duurzamer Nederland ondersteunen.

Als Breedweer hebben wij een sterke ambitie om bij te dragen aan een mooiere, schonere, en vooral duurzamere planeet. In samenwerking met de actieve Ondernemingsvereniging Dijk en Waard, nodigen wij jou van harte uit voor een informatieve middag over de Sociale Development Goals van de Verenigde Naties en de aankomende CSRD-rapportage richtlijn, die ook van toepassing zal zijn op het MKB in 2026.

Mis deze kans niet om deel te nemen aan een kort maar krachtig programma, waarin we je, in samenwerking met Sustainable Boost NL en Cooperate Green, op een toegankelijke manier informeren over hoe ook jij in jouw eigen omgeving snel en eenvoudig de wereld een stukje duurzamer en socialer kunt maken.

Een programma dat je niet mag missen

Ons programma begint om 15:15 uur en we sluiten rond 16:30 uur af met een gezellige borrel ter gelegenheid van de opening van onze bedrijfskroeg. Hier laten we je kennismaken met enkele van de meest sociale bieren van Nederland. Je bent van harte welkom vanaf 15:00 uur op Pannekeetweg 19 te Heerhugowaard.

Meld je nu aan

Wees er snel bij en stuur nu een mail naar [email protected], want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.

Zien we jou donderdag in Heerhugowaard?

 

 

Back To Top