Skip to content

Vanaf 1 december werken we samen met TNO. De samenwerking tussen TNO en Breedweer werd officieel bekrachtigd door het ondertekenen van het contract tijdens een gezellige bijeenkomst bij TNO in Den Haag.

Tijdmakers

TNO is de plek waar slimme koppen, ofwel tijdmakers, innovatieve producten en technologieën van de toekomt bedenken. Hoe mooi dat wij hier aan bij mogen dragen door het maken van impact en te zorgen voor een schone en inspirerende werkomgeving?

Voel je vrij, voel je fijn

Directeur Corporate Real Estate & Facilities Marco Schuringa heette ons welkom met de mooie woorden ‘Voel je vrij en voel je fijn bij TNO’. Die woorden klonken ons als muziek in de oren. Ze passen 100% bij Breedweer waar iedereen zichzelf kan zijn en alles draait om gelukkige werknemers. Want zonder die werknemers zijn zowel TNO als Breedweer nergens. Na het aansnijden van de speciale TNO-Breedweer taart was het tijd om het glas te heffen. Wij kijken uit naar een duurzame en innovatieve samenwerking met TNO waarin de mens centraal staat en we samen zorgen voor een mooiere en schonere wereld.

Impact maken doen we samen en samen drukken we zo een stempel op onze tijd!

Back To Top