Skip to content
Green Friday Winactie-Breedweer

Waarom toveren we Black Friday niet om tot Green Friday? Met de huidige klimaatproblematiek zijn er veel belangrijkere zaken om je druk over te maken dan met zoveel mogelijk korting dure aankopen doen. Het behoud van onze aarde bijvoorbeeld! Doe jij mee aan onze Green Friday Winactie?

Green Friday Winactie!

Als Breedweer geven we met onze dienstverlening invulling aan maar liefst acht van de zeventien Sustainable Development Goals (SDG’s). Doelen die van de wereld een mooie, eerlijke en schone plek moeten maken in 2030. De nood is hoog als we al deze doelstellingen willen behalen en alleen samen maken we het verschil! Onze vraag aan jou is:

Wat doe jij op de werkvloer of thuis om de wereld een stukje groener te maken?

Dat hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Denk aan minder warm water gebruiken. minder lang onder de douche staan, afval scheiden of een product dat stuk is laten repareren in plaats van een nieuw exemplaar kopen. We zijn benieuwd naar jouw groene bijdrage!

Hoe doe je mee aan de Green Friday Winactie?

Door jouw groene bijdrage uiterlijk vrijdag 3 december:

  • te appen naar jouw leidinggevende
  • mondeling door te geven aan jouw leidinggevende
  • te mailen naar jouw leidinggevende of naar [email protected]

Wat kun je winnen bij deze Breedweer Green Friday winactie?

Natuurlijk valt er ook iets te winnen! We trekken uit alle inzendingen een gelukkige winnaar die een mooi ‘groen verrassingspakket’ ontvangt.

Doe jij mee met jouw groene idee?

 

 

 

Back To Top