Skip to content

Onze commercieel directeur Jack Stuifbergen is genomineerd voor de ABN AMRO Duurzame 50 award. Deze prestigieuze award verdient Jack met zijn tomeloze passie en inzet om iedereen te overtuigen van het belang om impact te maken dubbel en dwars. We vertellen je precies wat de award inhoudt en hoe jij jouw stem kunt laten gelden.

Wat houdt de ABN AMRO Duurzame 50 award in?

De ABN AMRO Duurzame 50 is de jaarlijkse thermometer voor duurzaamheid in de bouw en vastgoed in Nederland. De lijst weerspiegelt wat er het afgelopen jaar is gebeurd op het gebied van duurzaamheid in de bouw- en vastgoedsector. Ieder jaar vraagt de vakjury zich af wat de belangrijkste vraagstukken en trends zijn en welke mensen daar het meest aan bijdragen.

Hoe laat je jouw stem gelden?

Een vakjury beoordeelt de genomineerden op basis van vier criteria:

  1. Initiëren van duurzame projecten en realisatiekracht
  2. Impact
  3. Actieve kennisdeling en zichtbaarheid
  4. Bijdrage aan systeemverandering

Daarnaast telt ook de stem van het publiek en daarvoor hebben we jou nodig. Hoe mooi is het als wij de award winnen en onze missie om impact te maken op het podium van ABN AMRO kunnen verkondigen? Ga naar Stem op je favoriet voor de ABN AMRO Duurzame 50 | Duurzaam Gebouwd, scroll naar Jack Stuifbergen en stemmen maar!

6 december wordt de winnaar bekend gemaakt. We houden je op de hoogte via onze website en social mediakanalen.

🙏 Alvast bedankt voor jouw stem. Alleen samen maken we impact!

 

Back To Top