skip to Main Content
Vacature-Breedweer

Kom dan werken bij Breedweer!

Werken bij Breedweer, is anders dan werken bij alle andere schoonmaakbedrijven die je kent. Wij gebruiken schoonmaak als middel om impact te maken en zo de wereld niet alleen schoner, maar ook een stukje mooier te maken. Dat doen we graag samen met jou! Reageer jij op een van onderstaande vacatures?

Werken bij Breedweer

Breedweer Facilitaire Diensten is een facilitaire dienstverlener in Uitgeest met opdrachtgevers verspreid over het hele land. Vanzelfsprekend zorgen wij voor schone panden, gevels en vloeren. Maar daarnaast gaan we een belangrijke stap verder. Wij gebruiken schoonmaak als middel om maatschappelijke impact te maken. En die impact maken wij door mensen die langs de zijlijn staan, ofwel kansarme doelgroep duurzaam richting arbeid te brengen. Zodat zij zelfstandig in hun eigen onderhoud kunnen voorzien en uiteindelijk worden wat ze willen.

Met onze dienstverlening geven wij invulling aan 8 van de 17 Sustainable Development Goals. Dit zijn doelen opgesteld door de VN om een einde te maken aan extreme armoede, ongelijkheid, onrecht en klimaatverandering. Draag jij ook jouw steentje bij door bij ons te komen werken?

Werkgeluk centraal

Bij Breedweer staat jouw werkgeluk centraal. Wij hebben aandacht voor jou en werken proactief aan motivatie, tevredenheid en goede werkomstandigheden. Zowel zakelijk als privé geven wij al onze medewerkers oprechte aandacht en bieden hen waar nodig ondersteuning. Reken maar dat je daar gelukkig van wordt.

Diverse vacatures Breedweer

Ben jij benieuwd naar jouw mogelijkheden bij onze snelgroeiende organisatie? We hebben diverse vacatures beschikbaar, zowel op ons hoofdkantoor als in de schoonmaak en het vloeronderhoud. Een uitgebreid overzicht per provincie vind je op onze website. Hieronder een kleine selectie:

Topper in marketing & communicatie, 32-38 uur per week – Ben jij op zoek naar een uitdagende marketingfunctie bij een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland met een belangrijke missie? Dan zoeken wij jou om samen met ons de wereld een stukje mooier te maken.

Ambulant objectleider Vught/Den Bosch, 38 uur per week – Ben jij die ambulante objectleider die woont in de omgeving van Vught en Den Bosch die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Dan zoeken we jou!

Schoonmaker Defensie Breda, 24 uur per week – Woon jij in Breda en lijkt het jou geweldig om schoon te maken op een Defensie locatie? Meld je snel, dan kun je vanaf 1 september aan de slag.

We zien je sollicitatie graag tegemoet. Wil je graag werken bij Breedweer, maar passen bovenstaande vacatures niet bij jou? Neem dan snel een kijkje bij onze overige vacatures (eenvoudig gerangschikt per provincie).

 

Back To Top