Skip to content
Impact Defensie-Breedweer

Het SUB Platform is live! Samen met SUB | Sustainable Boost werkten we het afgelopen jaar aan een platform om duurzaamheid binnen bedrijven en organisaties te versnellen. Je vindt er de tools om snel inzicht te krijgen in je duurzaamheidsprofiel, om je footprint te berekenen en alle kennis over verduurzamen. Vanuit daar kun je doelen stellen. Samen met collega’s en stakeholders werk je aan jouw duurzame doelen. En dat allemaal op één plek.

Op 16 mei was de lancering en werd met alle partners het eindresultaat gevierd in Alkmaar.

Kennis en kunde over impact maken

Jack Stuifbergen kon zijn kennis en kunde over het creëren van maatschappelijke impact absoluut kwijt bij het ontwikkelen van het platform. ‘Ik vind het mooi dat we met dit project een bijdrage leveren aan het toekomstbestendig maken van het mkb-bedrijf. Het had van mij alleen wel wat groter gemogen. Hoe meer mkb-bedrijven aansluiten, hoe beter,’ aldus Jack.

MKB!dee

De ontwikkeling startte een jaar geleden nadat we – samen met SUB | Sustainable Boost, Racktime Benelux en Specialist in Websites – via MKB!dee een subsidiebedrag gegund kregen. Met MKB!dee ondersteunen de ministeries van Economische Zaken en Klimaat en Sociale Zaken en Werkgelegenheid ondernemers die een goed idee hebben om de ontwikkeling van werknemers in hun bedrijf, branche of regio te stimuleren. De ondernemers sporen zelf de knelpunten op en bedenken daar een innovatieve oplossing voor.

Kijk hier de lancering van het SBU platform terug: Lancering SUB Platform | Zo gingen we live! – YouTube

Back To Top