Skip to content
Werken bij Breedweer - Breedweer

Kom dan werken bij Breedweer!

Werken bij Breedweer, is anders dan werken bij alle andere schoonmaakbedrijven die je kent. Wij gebruiken schoonmaak als middel om impact te maken en zo de wereld een stukje mooier te maken. Dat doen we graag samen met jou! Reageer jij op een van onderstaande vacatures en word je onze nieuwe impactmaker?

Werken bij Breedweer

Breedweer Facilitaire Diensten is een facilitaire dienstverlener in Uitgeest met opdrachtgevers verspreid over het hele land. Vanzelfsprekend zorgen wij voor schone panden, gevels en vloeren. Maar daarnaast gaan we een belangrijke stap verder. Wij gebruiken schoonmaak namelijk als middel om maatschappelijke impact te maken. En die impact maken wij door mensen die langs de zijlijn staan, ofwel kansarme doelgroep duurzaam richting arbeid te brengen. Zodat zij zelfstandig in hun eigen onderhoud kunnen voorzien en uiteindelijk worden wat ze willen.

Met onze dienstverlening geven wij invulling aan 8 van de 17 Sustainable Development Goals. Dit zijn doelen opgesteld door de VN om een einde te maken aan extreme armoede, ongelijkheid, onrecht en klimaatverandering. Draag jij ook jouw steentje bij door bij ons te komen werken?

Werkgeluk centraal

Bij Breedweer staat jouw werkgeluk centraal. Wij hebben aandacht voor jou en werken proactief aan motivatie, tevredenheid en goede werkomstandigheden. Zowel zakelijk als privé geven wij al onze medewerkers oprechte aandacht en bieden hen waar nodig ondersteuning. Reken maar dat je daar gelukkig van wordt.

Diverse vacatures Breedweer

Ben jij benieuwd naar jouw mogelijkheden bij onze snelgroeiende organisatie? We hebben diverse vacatures beschikbaar, zowel op ons hoofdkantoor als in de schoonmaak en het vloeronderhoud. Een uitgebreid overzicht per provincie vind je op onze website. Hieronder een kleine selectie:

Topper in marketing & communicatie, 32-38 uur per week – Ben jij op zoek naar een uitdagende marketingfunctie bij een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland met een belangrijke missie? Dan zoeken wij jou om samen met ons de wereld een stukje mooier te maken.

Vakantiejob vloeronderhoud Leeuwarden, 38 uur per week – Wist je dat je als vakantiekracht in de schoonmaakbranche meer verdient dan in de detailhandel of horeca? Hou je van aanpakken en werken op verschillende locaties? Dan kun je deze vakantie aan de slag voor het vloeronderhoud van scholen in Friesland.

Schoonmaker Heliomare in Bergen, 12,5 uur per week – Zoek jij een parttime job in de schoonmaak in Bergen? Wij hebben een vacature bij Heliomare voor 2,5 uur per dag van 15.00 uur tot 17.30 uur. Kom jij ons team versterken?

Schoonmaker Bonhoeffercollege in Castricum, 15 uur per week – In Castricum zoeken wij een schoonmaker voor  het Bonhoeffer college voor 3 uur per dag ,van maandag tot en met vrijdag. Zorg jij samen met ons voor een schone leeromgeving van de scholieren?

Schoonmaker Espeq in Heerhugowaard, 12,5 uur per week – Woon jij in Heerhugowaard en zoek je een baan in de schoonmaak voor 2,5 uur per dag? Dan kun je bij ons aan de slag voor de schoonmaak van Espeq.

Schoonmaker MFC De Binnenhof in Amsterdam, 10 of 11,25 uur per week – Voor de schoonmaak van MFC De Binnenhof aan de Arent Janszoon Ernststraat in Amsterdam zoeken wij jou voor de ochtend- en of de avonduren. We hebben een vacature van 07.00 tot 09.15 uur en van 17.00 tot 19.00 uur. Kom jij in de ochtend of in de avond bij ons werken?

We zien je sollicitatie graag tegemoet. Wil je graag werken bij Breedweer, maar passen bovenstaande vacatures niet bij jou? Neem dan snel een kijkje bij onze overige vacatures (eenvoudig gerangschikt per provincie).

Werken bij Breedweer - Breedweer

Back To Top