Ga naar hoofdinhoud

HR-manager bij een van de snelst groeiende bedrijven

Hoe is het om als HR-manager te werken bij een snel groeiend bedrijf als Breedweer? Ineke van Til vertelt over de ervaringen die zij heeft opgedaan in de afgelopen anderhalf jaar.
Lees meer

De impact van de inheemsen en de toekomst van onze planeet

Aiyana Elmzoon vertelt over de belangrijke bijdrage van inheemse volkeren aan het behoud van de biodiversiteit op de wereld.
Lees meer

De hoogte in bij De Ster

Koen is een van de medewerkers bij De Ster Bedrijfsdiensten in Hengelo. Trots vertelt hij over zijn werk als glazenwasser en schoonmaker.
Lees meer

Wat is een Werkfit traject?

Wat is een Werkfit traject? Sigrid Gringhuis volgt het traject bij Breedweer en gaat in gesprek met haar begeleider Jolanda van Heliomare.
Lees meer

Turkse pizza’s bij gemeente Dronten

Alles straalt in het gemeentehuis van Dronten. Voorvrouw Neriman zorgt met haar collega’s voor een schoon gemeentehuis en… Turkse pizza’s.
Lees meer

Gemeente Dronten & Breedweer, een samenwerking om u tegen te zeggen

Dat de gemeente Dronten hoge ambities heeft voor haar klimaat- en duurzaamheidbeleid is duidelijk. De helft van de grote parkeerplaats achter het gemeentehuis is voorzien van een overkapping bedekt met zonnepanelen. Els Abma, facilitair medewerker bij de gemeente is zeer te spreken over haar werkomgeving. “En ook over de schoonmaak en de medewerkers van Breedweer,” aldus Els.
Lees meer

Marc Schokker, de digitale nomade van Breedweer

Wat is een workation en hoe is het om op afstand te werken? Marc Schokker, senior accountmanager van Breedweer vertelt.
Lees meer
Jermain Altena-De Ster

De kans om jezelf te ontwikkelen

Ooit was het zijn droom om automonteur te worden. Maar als Jermain Altena op zestienjarige leeftijd voor een tussenjaar belandt bij De Ster, blijft hij hangen.
Lees meer

Breedweer is echt een mensenbedrijf

Linda van Berlo werkt al 11 jaar in de schoonmaak en heeft zichzelf ontwikkeld van schoonmaakmedewerker tot objectleider
Lees meer
Anastasia - De Ster

Een Oekraïense ster in Hengelo

Een jaar geleden kwam de Oekraïense Anastasia met haar dochter en haar kat aan in Nederland. Nog geen jaar later is zij helemaal ingeburgerd en een van onze collega's bij De Ster in Hengelo.
Lees meer
Cerenda - Breedweer

Het fotomodel van Breedweer

Cerenda de Graaff is een van de gezichten van Breedweer. Haar lachende gezicht prijkt op veel van de foto’s op de website en social media die Breedweer gebruikt om impact te maken. Wat vindt Cerenda van haar werk bij Breedweer?
Lees meer
Aiyana Elmzoon-Breedweer

Aiyana Elmzoon, een dame met een missie

Aiyana Elmzoon maakt sinds kort impact op de afdeling Marketing & Communicatie. Een dame met een missie die zich tevens inzet voor de cultuur van de oorspronkelijke bewoners van Suriname. Wat beweegt deze jonge powervrouw?
Lees meer
Schoonmaken Defensie Franka

Schoonmaken op een bijzondere locatie

Franka maakt schoon op een heel bijzondere locatie: De Luitenant-generaal Bestkazerne in Vredepeel. Sinds 1 september 2022 is Breedweer daar haar werkgever. Hoe is het om te werken op deze voormalige Nederlandse vliegbasis en hoe is het om te werken voor Breedweer?
Lees meer
Autisme Willem

Autismeweek: hoe uniek ben jij?

Deze week is het autismeweek. Het thema dit jaar is 'Hoe uniek ben jij?' Wie kan ons nu beter vertellen wat de invloed van autisme is op het dagelijks leven en werk, dan onze eigen unieke Willem?
Lees meer
Jeffrey blog

Jeffrey La Rooij: ‘Zo kom je nog eens ergens.’

Na het succesvol afronden van zijn afstudeeronderzoek bij Breedweer krijgt Jeffrey La Rooij de kans die hij krijgt met beide handen aan. Jeffrey: "Ik mocht blijven en dat was precies wat ik zelf ook graag wilde. Vanaf nu kon ik écht aan het werk binnen en voor het team waarmee ik alle tijd als stagiair had doorgebracht."
Lees meer
Willem van Spaendonck

Willem van Spaendonck over één jaar Breedweer

Willem van Spaendonck is netwerker inclusieve arbeidsmarkt bij Breedweer. Hij gebruikt zijn autisme om impact te maken. Enthousiast en openhartig vertelt hij hoe hij zijn eerste jaar bij Breedweer heeft ervaren.
Lees meer
Diversiteit en inclusie, Dide

Diversiteit en inclusie in de schoonmaak; de praktijk

Postdoctoraal onderzoeker Dide van Eck werd tijdens haar studie Bestuurs- & Organisatiewetenschappen aan de Radboud Universiteit gegrepen door het onderwerp diversiteit en inclusie op de werkvloer. Voor haar promotieonderzoek werkte zij onder meer zeven maanden in de vliegtuigschoonmaak.
Lees meer
Schoonmaker Defensie Oirschot

Volledig afgekeurd, maar gewoon aan de slag

Angela Boomaars is volledig afgekeurd, maar werkt fulltime als objectleider voor Breedweer in Oirschot. Maak kennis met de positieve Angela.
Lees meer
Femke - Breedweer

Impact maken voor mijn medewerkers

Femke is een echt mensenmens. De ambulant objectleider zit bij Breedweer voor Defensie in Volkel dan ook helemaal op haar plek. ‘Ik vind het heerlijk dat ik nu ook echt meer impact kan maken voor mijn medewerkers. Dat verdienen ze dubbel en dwars,’ aldus Femke.
Lees meer
Henk - Bonhoeffer

Topper bij het Bonhoeffercollege

Henk is schoonmaker bij het Bonhoeffercollege in Castricum. De filmpjes over Henk op TikTok zijn een hit. Tijd voor het verhaal van Henk.
Lees meer
Tatum - De Ster

Iedereen verdient de kans om zichzelf te ontwikkelen

Tatum is de rechter- én de linkerhand van bedrijfsleidster Betina bij De Ster Bedrijfsdiensten. Vanaf begin 2021 is ze de spin in het web op het kantoor in Hengelo. Tatum weet uit eigen ervaring hoe belangrijk het is dat iedereen een eerlijke kans krijgt om zichzelf te ontwikkelen. ‘Ontzettend fijn dat ik bij De Ster nu ook de kans krijg om anderen te helpen.’
Lees meer
Betina Spel

Betina Spel gaat voor impact in het oosten

Betina Spel is sinds mei 2022 de ster aan het roer van De Ster Bedrijfsdiensten in Hengelo. Dat de geboren Twentse, Italiaanse roots heeft, is duidelijk. Ze ziet er altijd uit om door een ringetje te halen en zonder haar hakken, gaat ze niet de deur uit. Betina is een echt mensenmens en geeft bij de Ster alles voor haar medewerkers.
Lees meer
Joost MEO - Breedweer

Breedweer en MEO, partners met een missie

Mediabureau en sociale onderneming Wij zijn MEO heeft een belangrijke missie: het creëren van een inclusieve arbeidsmarkt. Een missie die naadloos aansluit bij die van Breedweer om zoveel mogelijk mensen met achterstand op de arbeidsmarkt duurzaam richting arbeid te brengen. Zouden MEO en Breedweer daarom zo’n perfecte match zijn?
Lees meer
Jack nmww22-Breedweer

Impact tijdens de Nationale MeewerkWeek

Deze week reisde de commerciële afdeling van Breedweer in het kader van de Nationale MeewerkWeek af naar de provincie Overijssel. Tijd om de zeem en de mop in de hand te nemen en aan de slag te gaan bij de collega’s in Hengelo. Lees mee met de enthousiaste verhalen van de heren.
Lees meer
Jeffrey Breedweer

Positieve aandacht op de werkvloer

Rayonleider Jeffrey Scheijven is sinds drie maanden werkzaam bij Breedweer als rayonleider in het zuiden. ‘Het warme gevoel dat ik hier ervaar heb ik nergens anders ervaren. Dat zorgt voor motivatie, werkplezier en laat je boven jezelf uitstijgen.’
Lees meer
Wat is impact-Breedweer

Wat betekent impact?

Wat is impact maken? In deze blog nemen we je mee in de wereld van impact maken. Van de officiële definitie tot de definitie van medewerkers. En een leuke winactie!
Lees meer
Gedetacheerd bij Breedweer

Volledig afgekeurd, maar toch aan het werk

Erwin Spiers is via Spaarne Werkt gedetacheerd bij William Schrikker in Haarlem voor Breedweer. Hij is eigenlijk volledig afgekeurd, maar geniet van zijn werk.
Lees meer
Monique Barten - Breedweer

Werken is het beste medicijn

Monique Barten zorgt voor schone panden op diverse locaties in Heerhugowaard en Alkmaar. ‘Ik voel me af en toe net een octopus,’ vertelt ze lachend. ‘Maar bezig zijn is het beste medicijn.’
Lees meer
Bas Eijkelenkamp-Breedweer

Sales met impact

Bas Eijkelenkamp is salesman pur sang. Impact maakt hij zowel bij Breedweer als thuis. Lees het verhaal van senior accountmanager Bas.
Lees meer
Back To Top