Skip to content

‘Kom maar op met je verhaal’

Mirjam Dalstra werkt als ambulant objectleider in Leeuwarden en omgeving. Als de altijd vriendelijke Mirjam…

Lees meer

Samenwerken voor een schoon en fris Bonhoeffer

Mede dankzij de inzet van voorvrouw Rita loopt het bij het Bonhoeffer College in Castricum op rolletjes. De hoogste tijd voor een nadere kennismaking met Rita.
Lees meer

Schone locaties voor gemeente Leeuwarden met impact

De in Leeuwarden geboren en getogen Veronique Maurits was nog niet bekend met de schoonmaakbranche toen zij in 2021 bij Breedweer begon. Wel had zij ervaring met mensen begeleiden op de werkvloer en hield ze van aanpakken. Enthousiast vertelt Veronique hoe dat haar van pas komt bij Breedweer.
Lees meer

Van Curaçao naar De Ster

Als je op de bijzondere datum 10-10-2000 geboren bent, moet je een mooi persoon zijn. Met een brede glimlach op zijn gezicht vertelt Stefan over zijn werk en het altijd zonnige Curaçao.
Lees meer

Een baan om trots op te zijn

Hicham Mrabet werkt als objectleider in het Van Gogh Museum. Hoe bijzonder is het als je dagelijks in deze omgeving omringd door prachtige schilderijen mag werken?
Lees meer

Al 27 jaar een ster

Al 27 jaar is Belinda Pepplinkhuizen een van de sterren van De Ster Bedrijfsdiensten. De…

Lees meer

Teamwork skills bij Breedweer en SKILLS vmbo

Dagelijks zorgen vijf toppers van Breedweer voor een schone leer- en werkomgeving voor de leerlingen en medewerkers van SKILLS vmbo. Maak kennis met team SKILLS vmbo.
Lees meer

Een Tukker die schoonmaakt en een pelgrimstocht loopt

Stan Seppenwoolde maakt impact als schoonmaker bij De Ster én als deelnemer aan een pelgrimstocht in Irak. Maak kennis met Stan.
Lees meer

Eigenlijk heb ik zelf ook een rugzakje

Nadat ze bijna voor de tweede keer een burn-out krijgt stapt Melanie Schievink uit de schoonmaakbranche. Maar dan belt Betina van De Ster...
Lees meer

Het budget van de gemiste kans

Houd jij als inkoper alleen rekening met de grenzen van je budget of kijk je naar de meest duurzame oplossing? Senior accountmanager Bas Eijkelenkamp pleit voor optie 2 met als voorbeeld een nieuwe wasmachine...
Lees meer

HR-manager bij een van de snelst groeiende bedrijven

Hoe is het om als HR-manager te werken bij een snel groeiend bedrijf als Breedweer? Ineke van Til vertelt over de ervaringen die zij heeft opgedaan in de afgelopen anderhalf jaar.
Lees meer

De impact van de inheemsen en de toekomst van onze planeet

Aiyana Elmzoon vertelt over de belangrijke bijdrage van inheemse volkeren aan het behoud van de biodiversiteit op de wereld.
Lees meer

De hoogte in bij De Ster

Koen is een van de medewerkers bij De Ster Bedrijfsdiensten in Hengelo. Trots vertelt hij over zijn werk als glazenwasser en schoonmaker.
Lees meer

Wat is een Werkfit traject?

Wat is een Werkfit traject? Sigrid Gringhuis volgt het traject bij Breedweer en gaat in gesprek met haar begeleider Jolanda van Heliomare.
Lees meer

Turkse pizza’s bij gemeente Dronten

Alles straalt in het gemeentehuis van Dronten. Voorvrouw Neriman zorgt met haar collega’s voor een schoon gemeentehuis en… Turkse pizza’s.
Lees meer

Gemeente Dronten & Breedweer, een samenwerking om u tegen te zeggen

Dat de gemeente Dronten hoge ambities heeft voor haar klimaat- en duurzaamheidbeleid is duidelijk. De helft van de grote parkeerplaats achter het gemeentehuis is voorzien van een overkapping bedekt met zonnepanelen. Els Abma, facilitair medewerker bij de gemeente is zeer te spreken over haar werkomgeving. “En ook over de schoonmaak en de medewerkers van Breedweer,” aldus Els.
Lees meer

Marc Schokker, de digitale nomade van Breedweer

Wat is een workation en hoe is het om op afstand te werken? Marc Schokker, senior accountmanager van Breedweer vertelt.
Lees meer
Jermain Altena-De Ster

Jermain Altena – Glazenwasser

Glazenwasser zijn is heerlijk, je bent lekker buiten en komt overal. Het geeft een gevoel van vrijheid en dat vind ik het mooiste wat er is.
Lees meer

Breedweer is echt een mensenbedrijf

Linda van Berlo werkt al 11 jaar in de schoonmaak en heeft zichzelf ontwikkeld van schoonmaakmedewerker tot objectleider
Lees meer
Anastasia - De Ster

Een Oekraïense ster in Hengelo

Een jaar geleden kwam de Oekraïense Anastasia met haar dochter en haar kat aan in Nederland. Nog geen jaar later is zij helemaal ingeburgerd en een van onze collega's bij De Ster in Hengelo.
Lees meer
Cerenda - Breedweer

Cerenda de Graaff – Schoonmaakmedewerker

Wat ik zo leuk vind? De verschillende mensen die je ontmoet tijdens je werk en de verschillende locaties waar je komt. En natuurlijk de goede band met mijn collega’s.
Lees meer
Aiyana Elmzoon-Breedweer

Aiyana Elmzoon – Marketing & communicatie

Ik voelde me vanaf dag één welkom en op mijn gemak. De manier waarop iedereen met elkaar omgaat, laat echt zien dat Breedweer een social enterprise is.
Lees meer
Schoonmaken Defensie Franka

Schoonmaken op een bijzondere locatie

Franka maakt schoon op een heel bijzondere locatie: De Luitenant-generaal Bestkazerne in Vredepeel. Sinds 1 september 2022 is Breedweer daar haar werkgever. Hoe is het om te werken op deze voormalige Nederlandse vliegbasis en hoe is het om te werken voor Breedweer?
Lees meer
Autisme Willem

Autismeweek: hoe uniek ben jij?

Deze week is het autismeweek. Het thema dit jaar is 'Hoe uniek ben jij?' Wie kan ons nu beter vertellen wat de invloed van autisme is op het dagelijks leven en werk, dan onze eigen unieke Willem?
Lees meer
Jeffrey blog

Jeffrey La Rooij – Commercieel medewerker

Eens in de zoveel tijd ben ik op pad voor het schouwen van locaties. Naast dat het schouwen voor het werk belangrijk is, is het ook leuk om op soms zelfs unieke locaties te zijn, waar je anders wellicht nooit zou komen.
Lees meer
Willem van Spaendonck

Willem van Spaendonck over één jaar Breedweer

Willem van Spaendonck is netwerker inclusieve arbeidsmarkt bij Breedweer. Hij gebruikt zijn autisme om impact te maken. Enthousiast en openhartig vertelt hij hoe hij zijn eerste jaar bij Breedweer heeft ervaren.
Lees meer
Diversiteit en inclusie, Dide

Diversiteit en inclusie in de schoonmaak; de praktijk

Postdoctoraal onderzoeker Dide van Eck werd tijdens haar studie Bestuurs- & Organisatiewetenschappen aan de Radboud Universiteit gegrepen door het onderwerp diversiteit en inclusie op de werkvloer. Voor haar promotieonderzoek werkte zij onder meer zeven maanden in de vliegtuigschoonmaak.
Lees meer
Schoonmaker Defensie Oirschot

Volledig afgekeurd, maar gewoon aan de slag

Angela Boomaars is volledig afgekeurd, maar werkt fulltime als objectleider voor Breedweer in Oirschot. Maak kennis met de positieve Angela.
Lees meer
Femke - Breedweer

Femke van den Boogaart – Rayonleider

Wat ik zo mooi vind aan het schoonmaakvak? De waardering die je, ondanks dat het vak ook vaak ondergewaardeerd wordt, krijgt vanuit de klant.
Lees meer
Henk - Bonhoeffer

Henk – Schoonmaakmedewerker

Je krijgt de aandacht die je nodig hebt en ze nemen de tijd om je alles uit te leggen. Dat is voor mij echt het verschil tussen Breedweer en de hele grote schoonmaakbedrijven.
Lees meer
Tatum - De Ster

Iedereen verdient de kans om zichzelf te ontwikkelen

Tatum is de rechter- én de linkerhand van bedrijfsleidster Betina bij De Ster Bedrijfsdiensten. Vanaf begin 2021 is ze de spin in het web op het kantoor in Hengelo. Tatum weet uit eigen ervaring hoe belangrijk het is dat iedereen een eerlijke kans krijgt om zichzelf te ontwikkelen. ‘Ontzettend fijn dat ik bij De Ster nu ook de kans krijg om anderen te helpen.’
Lees meer
Betina Spel

Betina Spel gaat voor impact in het oosten

Betina Spel is sinds mei 2022 de ster aan het roer van De Ster Bedrijfsdiensten in Hengelo. Dat de geboren Twentse, Italiaanse roots heeft, is duidelijk. Ze ziet er altijd uit om door een ringetje te halen en zonder haar hakken, gaat ze niet de deur uit. Betina is een echt mensenmens en geeft bij de Ster alles voor haar medewerkers.
Lees meer
Joost MEO - Breedweer

Breedweer en MEO, partners met een missie

Mediabureau en sociale onderneming Wij zijn MEO heeft een belangrijke missie: het creëren van een inclusieve arbeidsmarkt. Een missie die naadloos aansluit bij die van Breedweer om zoveel mogelijk mensen met achterstand op de arbeidsmarkt duurzaam richting arbeid te brengen. Zouden MEO en Breedweer daarom zo’n perfecte match zijn?
Lees meer
Jack nmww22-Breedweer

Impact tijdens de Nationale MeewerkWeek

Deze week reisde de commerciële afdeling van Breedweer in het kader van de Nationale MeewerkWeek af naar de provincie Overijssel. Tijd om de zeem en de mop in de hand te nemen en aan de slag te gaan bij de collega’s in Hengelo. Lees mee met de enthousiaste verhalen van de heren.
Lees meer
Jeffrey Breedweer

Jeffrey Scheijven – Rayonleider

Het warme gevoel dat ik hier ervaar heb ik nergens anders ervaren. Dat zorgt voor motivatie, werkplezier en laat je boven jezelf uitstijgen.
Lees meer
Wat is impact-Breedweer

Wat betekent impact?

Wat is impact maken? In deze blog nemen we je mee in de wereld van impact maken. Van de officiële definitie tot de definitie van medewerkers. En een leuke winactie!
Lees meer
Gedetacheerd bij Breedweer

Volledig afgekeurd, maar toch aan het werk

Erwin Spiers is via Spaarne Werkt gedetacheerd bij William Schrikker in Haarlem voor Breedweer. Hij is eigenlijk volledig afgekeurd, maar geniet van zijn werk.
Lees meer
Monique Barten - Breedweer

Werken is het beste medicijn

Monique Barten zorgt voor schone panden op diverse locaties in Heerhugowaard en Alkmaar. ‘Ik voel me af en toe net een octopus,’ vertelt ze lachend. ‘Maar bezig zijn is het beste medicijn.’
Lees meer
Bas Eijkelenkamp-Breedweer

Sales met impact

Bas Eijkelenkamp is salesman pur sang. Impact maakt hij zowel bij Breedweer als thuis. Lees het verhaal van senior accountmanager Bas.
Lees meer
Back To Top