Ga naar hoofdinhoud
Schoonmaker Defensie Oirschot

Volledig afgekeurd, maar gewoon aan de slag

Angela Boomaars is volledig afgekeurd, maar werkt fulltime als objectleider voor Breedweer in Oirschot. Maak kennis met de positieve Angela.
Lees meer
Femke - Breedweer

Impact maken voor mijn medewerkers

Femke is een echt mensenmens. De ambulant objectleider zit bij Breedweer voor Defensie in Volkel dan ook helemaal op haar plek. ‘Ik vind het heerlijk dat ik nu ook echt meer impact kan maken voor mijn medewerkers. Dat verdienen ze dubbel en dwars,’ aldus Femke.
Lees meer
Henk - Bonhoeffer

Topper bij het Bonhoeffercollege

Henk is schoonmaker bij het Bonhoeffercollege in Castricum. De filmpjes over Henk op TikTok zijn een hit. Tijd voor het verhaal van Henk.
Lees meer
Tatum - De Ster

Iedereen verdient de kans om zichzelf te ontwikkelen

Tatum is de rechter- én de linkerhand van bedrijfsleidster Betina bij De Ster Bedrijfsdiensten. Vanaf begin 2021 is ze de spin in het web op het kantoor in Hengelo. Tatum weet uit eigen ervaring hoe belangrijk het is dat iedereen een eerlijke kans krijgt om zichzelf te ontwikkelen. ‘Ontzettend fijn dat ik bij De Ster nu ook de kans krijg om anderen te helpen.’
Lees meer
Betina Spel

Betina Spel gaat voor impact in het oosten

Betina Spel is sinds mei 2022 de ster aan het roer van De Ster Bedrijfsdiensten in Hengelo. Dat de geboren Twentse, Italiaanse roots heeft, is duidelijk. Ze ziet er altijd uit om door een ringetje te halen en zonder haar hakken, gaat ze niet de deur uit. Betina is een echt mensenmens en geeft bij de Ster alles voor haar medewerkers.
Lees meer
Joost MEO - Breedweer

Breedweer en MEO, partners met een missie

Mediabureau en sociale onderneming Wij zijn MEO heeft een belangrijke missie: het creëren van een inclusieve arbeidsmarkt. Een missie die naadloos aansluit bij die van Breedweer om zoveel mogelijk mensen met achterstand op de arbeidsmarkt duurzaam richting arbeid te brengen. Zouden MEO en Breedweer daarom zo’n perfecte match zijn?
Lees meer
Jack nmww22-Breedweer

Impact tijdens de Nationale MeewerkWeek

Deze week reisde de commerciële afdeling van Breedweer in het kader van de Nationale MeewerkWeek af naar de provincie Overijssel. Tijd om de zeem en de mop in de hand te nemen en aan de slag te gaan bij de collega’s in Hengelo. Lees mee met de enthousiaste verhalen van de heren.
Lees meer
Jeffrey Breedweer

Positieve aandacht op de werkvloer

Rayonleider Jeffrey Scheijven is sinds drie maanden werkzaam bij Breedweer als rayonleider in het zuiden. ‘Het warme gevoel dat ik hier ervaar heb ik nergens anders ervaren. Dat zorgt voor motivatie, werkplezier en laat je boven jezelf uitstijgen.’
Lees meer
Wat is impact-Breedweer

Wat betekent impact?

Wat is impact maken? In deze blog nemen we je mee in de wereld van impact maken. Van de officiële definitie tot de definitie van medewerkers. En een leuke winactie!
Lees meer
Gedetacheerd bij Breedweer

Volledig afgekeurd, maar toch aan het werk

Erwin Spiers is via Spaarne Werkt gedetacheerd bij William Schrikker in Haarlem voor Breedweer. Hij is eigenlijk volledig afgekeurd, maar geniet van zijn werk.
Lees meer
Monique Barten - Breedweer

Werken is het beste medicijn

Monique Barten zorgt voor schone panden op diverse locaties in Heerhugowaard en Alkmaar. ‘Ik voel me af en toe net een octopus,’ vertelt ze lachend. ‘Maar bezig zijn is het beste medicijn.’
Lees meer
Bas Eijkelenkamp-Breedweer

Sales met impact

Bas Eijkelenkamp is salesman pur sang. Impact maakt hij zowel bij Breedweer als thuis. Lees het verhaal van senior accountmanager Bas.
Lees meer
Back To Top