Skip to content

Duurzaamheid gaat voor ons om het creëren van maatschappelijk rendement. Zo dragen wij bij aan een duurzame wereld. Hoe wij dat doen? Door mensen vanuit een kwetsbare positie duurzaam richting arbeid te brengen en intern op te leiden tot schoonmaker of glazenwasser. En door het implementeren van circulaire businessmodellen die een belangrijke bijdrage leveren aan onze impactdoelen. Wist je dat we het plastic afval van onze schoonmaak hergebruiken door het om te zetten in granulaat? Hier maken we uiteindelijk filament van, de grondstof voor 3D-printers. Super duurzaam dus! Graag kijken we samen naar de mogelijkheden voor het behalen van maatschappelijk rendement bij jouw organisatie. Ook bij jou is het mogelijk impact te realiseren op de SDG’s! Aarzel niet langer, maar kom in ACTIE!

Ons doel is samen een systeemverandering teweeg brengen, de juiste mindset binnen de organisatie creëren, kennis delen en dienstverlening gebruiken als middel om impact te maken. Spannend en uitdagend? Jazeker, maar als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg. En we gaan voor die verandering, want het is tijd voor actie! Wij vervullen met onze expertise de aanjagersrol. Samen geven wij zo invulling aan de SDG’s en realiseren wij maatschappelijke rendement. Dat wil jij toch ook?

Commercieel directeur Jack Stuifbergen: ‘Bij de Rijks schoonmaakorganisatie (RSO) heeft onze aanjagersrol, door dialogen met leveranciers in de keten te organiseren, geresulteerd in een nieuwe landelijk ingevoerde methodiek van duurzaam vloeronderhoud. Door samen te werken is er een reductie van ruim 25% op vervoersbewegingen, 50% reductie van afvalstoffen (microplastics) en 30% SROI gerealiseerd. Duurzaam toch?’

Trek jij de stoute schoenen aan en ga je samen met ons voor maatschappelijk rendement?

Back To Top