Skip to content

Ben jij op zoek naar een betrouwbare partner voor de schoonmaak in jouw museum? Een partner die zorgt voor een schone en gastvrije omgeving waar bezoekers jouw kunstschatten kunnen bewonderen? Dan ben je bij Breedweer aan het juiste adres. Wij verzorgen de schoonmaak in jouw museum van a tot z. Van schone expositieruimtes, entree en garderobes tot fris en schoon sanitair. Zodat bezoekers 100% kunnen genieten van jouw museum en medewerkers zich prettig voelen in hun werkomgeving.

Hoe zorgen wij voor een schoon museum waar iedereen zich welkom voelt?

Schoonmaak in musea is een vak apart. Alles draait om veiligheid, kennis én medewerkers die gastvrijheid uitstralen. Dat kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Wij weten hoe wij de schoonmaak in zowel grote als kleine musea moeten uitvoeren. Zo maken wij schoon bij het Van Gogh Museum in Amsterdam en helpen hen tegelijkertijd om het meest duurzame museum ter wereld te worden. Dat doen wij met een glimlach, want onze medewerkers hebben plezier in hun werk en laten dat zien! Zij weten als geen ander hoe ze de bezoekers gastvrij moeten ontvangen en doen alles om het bezoekers naar de zin te maken.

“Wij gebruiken schoonmaak als middel om impact te maken”.

Maar het draait om meer dan schoonmaak in een museum!

Wij garanderen met onze kennis en ervaring een schoon museum waar gasten van alle kunstschatten kunnen genieten. Daarnaast gaan wij een belangrijke stap verder. Schoonmaak in musea zorgt voor een omgeving waar bezoekers kunnen genieten van kunstschatten, maar diezelfde schoonmaak kan ook zorgen voor een mooie en gezonde wereld. En het is de hoogste tijd om actie te nemen om die wereld ook daadwerkelijk mooier en gezonder te maken!

Hoe zorg je met schoonmaak in jouw museum voor een mooiere wereld?

Door schoon te maken met impact! En dat is precies wat Breedweer doet. Wij gebruiken schoonmaak als middel om impact te maken en zo jouw museum én de wereld een stukje mooier te maken. Dat wil jij toch ook? Schoonmaken met impact doen wij door:

mensen die langs de zijlijn staan, te ontwikkelen en duurzaam richting arbeid te brengen. Zo kunnen zij zelfstandig in hun eigen levensonderhoud voorzien en weer meedoen in de maatschappij;

gebruik te maken van circulaire businessmodellen;

te werken met circulaire schoonmaakmiddelen;

met onze schoonmaakwerkzaamheden te zorgen voor 25% minder CO2-uitstoot.

samen invulling te geven aan de Sustainable Development Goals (17 doelen in 2015 opgesteld door de VN om de wereld voor 2030 een betere plek te maken);

te zorgen voor ketensamenwerking;

te werken met refurbished materialen;

Wat levert schoonmaak in jouw museum met impact op?

In het museum laat je bezoekers zien hoe mooi jouw collectie is. Hoeveel mooier zou het zijn als jij als museum laat zien dat je ook verantwoordelijkheid neemt voor een mooie wereld?

Aandacht voor de schoonheid van onze planeet is hard nodig.

Klimaatcrisis, energiecrisis en toenemende armoede zijn het gesprek van de dag en het ergste moet nog komen. En dat allemaal omdat wij onze aarde overbelasten en uitputten. Als museum wil jij dat toch niet laten gebeuren?

Dus laat je ware gezicht zien aan bezoekers, medewerkers en andere musea. Neem het voortouw, vervul een voorbeeldrol en kies voor schoonmaak met impact!

Overtuigd van de mogelijkheden van schoonmaak in jouw museum met impact?
Of twijfel je nog of schoonmaken met impact geschikt is voor jouw museum?

Wij staan te popelen
om je van dienst te zijn
en samen de wereld
een stukje mooier te maken.
Back To Top