Skip to content

Ben jij op zoek naar een betrouwbare partner voor de schoonmaak in jouw school of onderwijsinstelling? Een partner die zorgt voor een schone en gezonde omgeving voor leerlingen, studenten en medewerkers? Dan ben je bij Breedweer aan het juiste adres. Wij zorgen voor de schoonmaak in jouw school of onderwijsinstelling van a tot z. Van schone klaslokalen, gangen, vergaderruimtes en schoon sanitair tot schone ruimtes voor de naschoolse opvang. Leren, lesgeven en jezelf ontwikkelen doe je tenslotte het beste in een schone en gastvrije school of onderwijsinstelling waar je voelt dat je welkom bent.

Hoe zorgen wij voor die optimale schoonmaak in jouw school of onderwijsinstelling?

De zorg voor een schone en gezonde school of onderwijsinstelling kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Wij hebben jarenlange ervaring in de dagelijkse en periodieke schoonmaak van verschillende scholen en onderwijsinstellingen verspreid over het hele land. Vanzelfsprekend maken wij onderscheid tussen primair, voortgezet en speciaal onderwijs en houden wij rekening met de bezetting en het gebruik van de verschillende ruimtes in de onderwijsinstellingen. Dat doen wij met een glimlach, want onze medewerkers hebben plezier in hun werk en laten dat zien!

“Wij gebruiken schoonmaak als middel om impact te maken”.

Schoonmaker Haarlem-Breedweer

Maar het draait om meer dan schoonmaak in jouw school of onderwijsinstelling!

Wij garanderen met onze kennis en ervaring schone scholen en onderwijsinstellingen volgens afspraak. Daarnaast gaan wij een belangrijke stap verder. Schoonmaak in scholen en onderwijsinstellingen zorgt voor een gezonde leer- en werkomgeving, maar diezelfde schoonmaak kan ook zorgen voor een mooie en gezonde wereld. En het is de hoogste tijd om actie te nemen om die wereld ook daadwerkelijk mooier en gezonder te maken!

Hoe zorg je met schoonmaak in jouw school of onderwijsinstelling voor een mooiere wereld?

Door schoon te maken met impact! En dat is precies wat Breedweer doet. Wij gebruiken schoonmaak als middel om impact te maken en zo jouw school of onderwijsinstelling én de wereld een stukje mooier te maken. Dat wil jij toch ook? Schoonmaken met impact doen wij door:

Voorwerker Castricum

mensen die langs de zijlijn staan, te ontwikkelen en duurzaam richting arbeid te brengen. Zo kunnen zij zelfstandig in hun eigen levensonderhoud voorzien en weer meedoen in de maatschappij;

gebruik te maken van circulaire businessmodellen;

te werken met circulaire schoonmaakmiddelen;

met onze schoonmaakwerkzaamheden te zorgen voor 25% minder CO2-uitstoot.

samen invulling te geven aan de Sustainable Development Goals (17 doelen in 2015 opgesteld door de VN om de wereld voor 2030 een betere plek te maken);

te zorgen voor ketensamenwerking;

te werken met refurbished materialen;

Hoe zorg je voor de juiste aanbesteding voor de schoonmaak in jouw school of onderwijsinstelling?

Door in de aanbesteding voor schoonmaak in jouw school of onderwijsinstelling de juiste vragen te stellen. Natuurlijk vertel je in je Programma van Eisen wat er schoongemaakt dient te worden en wat het mag kosten, maar vraag naar maatschappelijk rendement.

‘ Welke vragen maken het verschil?’
‘Hoe denkt de inschrijver met deze opdracht het meeste maatschappelijke rendement te behalen?’
en
‘Hoe geeft de inschrijver met deze opdracht invulling aan de SDG’s?’

Dat is impact maken voor jouw school of onderwijsinstelling!

Wat levert schoonmaak in jouw school of onderwijsinstelling met impact op?

Als school of onderwijsinstelling zorg jij ervoor dat jouw leerlingen en studenten klaar zijn voor de toekomst. Hoe mooi is het dat je ervoor zorgt dat die toekomst er ook daadwerkelijk is? Aandacht voor de toekomst van onze planeet is hard nodig. Klimaatcrisis, energiecrisis en toenemende armoede zijn het gesprek van de dag en het ergste moet nog komen. En dat allemaal omdat wij onze aarde overbelasten en uitputten. Dat laat jij toch niet gebeuren?

Dus laat je ware gezicht zien aan leerlingen, studenten en de buitenwereld en kies voor schoonmaak met impact!

Overtuigd van de mogelijkheden van schoonmaak in jouw school of onderwijsinstelling met impact?
Of twijfel je nog of schoonmaken met impact geschikt is voor jouw organisatie?

Wij staan te popelen
om je van dienst te zijn
en samen de wereld
een stukje mooier te maken.
Back To Top