Skip to content

Hoe laat je ondernemers in de regio Heerhugowaard kennis maken met de aankomende CSRD-wetgeving? Door tijdens de SDG Action Week een sessie te organiseren in onze bedrijfskroeg in Heerhugowaard. Inspirerende sprekers en nieuwtjes over de CSRD en de SDG volgden elkaar in rap tempo op.

Nieuwtjes en sprekers met impact

✔️ We trapten af met belangrijk nieuws! Trots vertelde onze eigen senior account manager Marc Schokker dat Breedweer een negende SDG heeft omarmd: SDG 5 Gendergelijkheid. En daarbij draait het niet alleen om verschillende genders, maar het feit dat iedereen gelijk is en mag zijn wie hij, zij of hen wilt zijn.

✔️ Lotte Blesgraaf van SUB Sustainable Boost informeerde de bezoekers over hoe zij organisaties, waaronder Breedweer, helpen om hun duurzame ambities te concretiseren en daarover te communiceren. Tijdens de aansluitende duurzaamheidsquiz deed iedereen fanatiek mee om de felbegeerde hoofdprijs binnen te halen.

✔️Wim Nienhuis van Cooperate Green vertelde uitvoerig en gedetailleerd over de ins en de outs van de CSRD-wetgeving. Dat er nog een hoop onduidelijkheid bij veel ondernemers bestaat over deze wetgeving bleek uit de vele vragen die gesteld werden, waardoor mooie gesprekken ontstonden.

✔️Wethouder Fred Ruiten van Gemeente Dijk en Waard gaf antwoord op de vraag van Jack wat de gemeente Dijk en Waard gaat doen om de ondernemers toekomstbestendiger te maken met betrekking tot duurzaamheid en de aankomende wetgeving CSRD. Na mooie aansluitende gesprekken en een hapje en een drankje ging hij extra geïnspireerd naar huis.

Ik zie ik zie de CSRD

We sloten het geslaagde evenement af met de gloednieuwe rebelse Breedweervideo over de CSRD… Ik zie, ik zie…de CSRD! – Breedweer.

Bedankt deelnemers en sprekers. Impact maken doen we samen!

Back To Top