Skip to content

Ben jij op zoek naar een betrouwbare partner voor schoonmaak bij jouw gemeente? Een partner die zorgt voor een schone en gastvrije omgeving voor bezoekers en medewerkers in jouw gemeentehuizen, scholen, gemeentewerven, begraafplaatsen of andere gemeentelijke gebouwen? Dan ben je bij Breedweer Facilitaire Diensten aan het juiste adres. Wij zorgen voor schone locaties waar medewerkers optimaal kunnen presteren en bezoekers zich welkom voelen.

Hoe zorgen wij voor schone gemeentehuizen?

Een schoon gemeentehuis is het visitekaartje van jouw gemeente. Die zorg kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Wij hebben jarenlange ervaring in de dagelijkse en periodieke schoonmaak bij gemeentes door het hele land. Zo maken wij schoon bij gemeente Leeuwarden, gemeente Helmond en gemeente Amsterdam. En dat doen wij met een glimlach, want onze medewerken hebben plezier in hun werk en laten dat zien.

“Wij gebruiken schoonmaak als middel om impact te maken”.

Maar het draait om meer dan schoonmaak bij de gemeente!

Wij garanderen 100% schoonmaak volgens afspraak, maar gaan een belangrijke stap verder. Met schoonmaak zorg je niet alleen voor schone gemeentehuizen, maar kun je ook de wereld een stukje mooier maken. En het is de hoogste tijd om actie te nemen om die planeet ook daadwerkelijk te redden!

Hoe red je met schoonmaak in de zorg onze planeet?

Door schoon te maken met impact! En dat is precies wat Breedweer doet. Wij gebruiken schoonmaak als middel om impact te maken en zo de wereld een stukje mooier te maken. En wist je dat juist die schoonmaakdienstverlening met impact jouw gemeente niets hoeft te kosten?

Gratis* schoonmaak bij gemeente, kan dat?

Ja, dat kan als je uitgaat van de daadwerkelijke kosten van de schoonmaak. Voor schoonmaak bij jouw gemeente zetten wij namelijk graag mensen uit de kaartenbak in. Mensen die langs de zijlijn staan en een uitkering ontvangen kosten jouw gemeente jaarlijks geld. Door hen te ontwikkelen en duurzaam richting arbeid te ontwikkelen, bespaar je geld voor jouw gemeente. Een win-win situatie. Want naast dat je geld voor jouw gemeente bespaart door iemand uit de uitkering te halen, zorg je er tevens voor dat iemand weer mee kan doen in de maatschappij. En iedereen verdient de kans om gelukkig te zijn.

Hoe zorg je voor de juiste aanbesteding voor de schoonmaak in jouw gemeente?

Door in de aanbesteding voor schoonmaak in jouw gemeente de juiste vragen te stellen. Natuurlijk vertel je in je Programma van Eisen wat er schoongemaakt dient te worden en wat het mag kosten, maar vraag naar maatschappelijk rendement.

‘Welke vragen maken het verschil?’

‘Hoe denkt de inschrijver met deze opdracht het meeste maatschappelijke rendement
te behalen?’

en
‘Hoe geeft de inschrijver met deze opdracht invulling aan de SDG’s?’

Dat is impact maken!

Jouw gemeente als voorbeeldfunctie

Als gemeente heb je een voorbeeldfunctie voor jouw inwoners. Laat zien dat jouw gemeente bijdraagt aan een eerlijke en schone wereld. Die bijdrage voor de wereld om ons heen is hard nodig in deze tijd waar klimaatcrisis, energiecrisis en personeelstekorten het gesprek van de dag zijn en het ergste nog moet komen. En dat allemaal omdat wij onze aarde overbelasten en uitputten. Dat kun je als gemeente toch niet laten gebeuren?

Dus laat je ware gezicht zien en kies voor schoonmaak met impact!

Overtuigd van de mogelijkheden van schoonmaak bij jouw gemeente met impact? Of twijfel je nog wat schoonmaken met impact kan betekenen voor jouw gemeente?

Wij staan te popelen
om je van dienst te zijn
en samen de wereld
een stukje mooier te maken.
Back To Top