Skip to content

Ben jij een CSR-manager, een duurzaamheidsmanager of een inkoper die ervoor zorgt dat jouw organisatie maatschappelijk verantwoorde en duurzame keuzes maakt in de gehele keten van de bedrijfsvoering? Ben jij degene die ervoor gaat zorgen dat jouw organisatie straks transparant kan rapporteren volgens de Corporate Sustainability Reporting Directive, ofwel de CSRD? Dan is het de hoogste tijd om in actie te komen. De tijd van mooie praatjes en greenwashing is nu namelijk ECHT voorbij…

Groene praatjes zijn uit, groene daden zijn in

Wat gaat er gebeuren?

Met de komst van de CSRD wordt impact maken een must!

Kerst impact-Breedweer

Waarom is de CSRD een must?

Sla de krant open of open een nieuwssite op je laptop. Zeker weten dat minimaal één van de berichten die je voor je ziet, gaat over de opwarming van de aarde. Overstromingen, zware stormen, smeltende gletsjers, extreme hittegolven en een stijgende zeespiegel. Het gaat niet goed met onze planeet…
Afspraken in het Parijs Akkoord moeten de opwarming van de aarde beperken tot onder de 2 graden. En de Green Deal moet ervoor zorgen dat we in 2050 klimaatneutraal zijn.

Maar hoe?

Hoe zorgen we er nu voor dat publieke en private geldstromen ook daadwerkelijk naar duurzame economische activiteiten vloeien? Door de duurzaamheid van ondernemingen zichtbaar te maken. De CSRD verplicht ondernemingen om een duurzaamheidsverslag op te stellen. Hierdoor ziet iedereen hoe duurzaam een onderneming is. Alles draait om transparantie! Zo kunnen investeerders en banken de juiste duurzame keuze maken.

De tijd van vrijblijvendheid is voorbij

Denk jij dat jouw organisatie de dans kan ontspringen? Dan helpen we je graag uit de droom. Iedereen moet met de billen bloot, dus jij ook!

Optimaal invulling geven aan CSRD en ESRS?

Breedweer is graag de key naar jouw succes!

Back To Top