Skip to content

Sociaal inkopen is een must! Weet je niet hoe je dit precies aan moet pakken of kun je wel wat hulp gebruiken? Dan ben je bij Breedweer aan het juiste adres.

Het is tijd voor actie! In 2015 heeft de Verenigde Naties een ontwikkelingsplan richting 2030 opgesteld met 17 doelen: de Sustainable Development Goals (SDG’s). Door invulling te geven aan deze doelen moet er een einde komen aan extreme armoede, ongelijkheid en klimaatverandering. Dat klinkt fantastisch, maar we lopen als maatschappij ver achter de feiten aan. Hoe kunnen we dat veranderen? Door sociaal in te kopen! Jij kunt als inkoper het verschil maken. Dat wil jij toch ook?

Spannend en uitdagend? Dat snappen we, maar de nood is hoog en wij helpen je graag. Sociaal inkopen, start namelijk met het stellen van de juiste vragen. Zo zorg jij niet alleen voor de beste producten en diensten van de hoogste kwaliteit, maar ook met een maatschappelijke focus. Dat is pas impact maken binnen jouw organisatie!

Hoe je die juiste vragen stelt, lees je in onze whitepaper die je hier gratis downloadt. Meer inspiratie nodig? Dan organiseren we inspiratiesessies bij jouw organisatie. Geen excuus meer om niet sociaal in te kopen dus!

Ben jij die inkoper die impact maakt door sociaal in te kopen?

Practice what you preach.

Hier kopen wij sociaal in:

Bij mediabureau MEO krijgt iedereen een kans. Medewerkers met een arbeidsbeperking zorgen samen met de reguliere medewerkers voor hoogwaardige dienstverlening op het gebied van media en communicatie. Wij zijn trots op de website die MEO voor Breedweer ontwikkeld heeft. Online shinen en IMPACT maken it is!

Social enterprise JUIST! Druk & Print verzorgt al ons drukwerk op een sociale manier. Een deel van de medewerkers heeft een afstand tot de arbeidsmarkt. Drukwerk met een uitstekende maatschappelijke footprint dus!

Het eerste circulaire schoonmaakcentrum van Nederland wil een schone wereld leefbaar voor mens en milieu. Daar sluiten wij ons helemaal bij aan. Samen zorgen wij voor impact op de SDG’s door gebruik te maken van de circulaire businessmodellen en schoonmaakmiddelen van KBL.

Back To Top