Skip to content

Natuurlijk ben jij verzekerd van optimale glasbewassing als wij bij jou op de ladder staan. Onze dienstverlening gaat echter verder dan schoon glas. Wij zorgen voor glasbewassing met maatschappelijk rendement. Hoe we dat doen? Door mensen uit een kwetsbare positie een kans te geven.

Wie zetten wij op die ladder? Ex-gedetineerden bijvoorbeeld (voor de duidelijkheid, dat zijn niet de heren op de foto’s). Wist je dat jaarlijks 36.000 ex-gedetineerden het huis van bewaring verlaten met een denkbeeldige sticker ‘ongeschikt’ op hun voorhoofd. Hoe mooi is het als een aantal van hen de kans krijgt zichzelf als glazenwasser met behulp van scholing duurzaam richting arbeid te ontwikkelen? Glasbewassing is daar een prachtig middel voor! Laten we geen talenten verspillen en deze toppers een ander leven geven. Doe je mee?

Directeur Social Enterprise NL Stefan Panhuijsen: ‘Schoonmaak is een prachtig middel om impact te maken door te werken met mensen voor wie werken niet een vanzelfsprekendheid is. Dat doet Breedweer fantastisch, door het hele land heen als professionele dienstverlener. Zij laten zien dat ook in een concurrerende branche, impact leidend kan zijn. En dat dat niet alleen goed is voor je bedrijf, maar ook voor de maatschappij.’

Maak jij het verschil door te kiezen voor
glasbewassing met maatschappelijke impact?
Back To Top