Ga naar hoofdinhoud
Impact Defensie-Breedweer

Toekomstbestendig maken MKB

Het SUB Platform is live! Samen met SUB | Sustainable Boost werkten we het afgelopen…

Lees meer
Medewerkers Breedweer

De impactmakers van Breedweer- 20 eerlijke verhalen

De missie van Breedweer is zoveel mogelijk mensen uit kwetsbare doelgroepen duurzaam richting arbeid brengen. Dat doen wij samen met onze medewerkers ofwel onze impactmakers. In 2022 mochten we de verhalen van twintig van deze toppers op onze website plaatsen. Lees hier hun verhaal, het verhaal van Breedweer.
Lees meer

Terugblik 2022 Breedweer – top 5 posts LinkedIn

2022 is bijna afgelopen. En wat is er leuker dan terugkijken op de impact die we afgelopen jaar gemaakt hebben? Hiervoor hebben we een top 5 gemaakt van onze posts op LinkedIn met het grootste bereik. Welke is jou het meest bijgebleven?
Lees meer
Glazenwassers hart voor de zorg-Breedweer

Glazenwassers in actie bij woonzorgcentrum De Bosman

Tijdens de actieweek Glazenwassers hebben hart voor de zorg steken glazenwassers de zorg een hart onder de riem. Daar doet Breedweer natuurlijk graag aan mee. We trakteren de bewoners en medewerkers op schone ramen, wat lekkers bij de koffie én een accordeonconcert.
Lees meer
Schoonmaker - Breedweer

Maak jij de wereld schoner en mooier?

Ben jij op zoek naar een baan in de schoonmaak? Wees welkom bij Breedweer. Een cv is niet nodig, een positieve instelling wel!
Lees meer
Planten bomen - Peter Valbracht

Impact maken door het planten van bomen

Hoe compenseer je de CO2-uitstoot van je organisatie en maak je tegelijkertijd de wereld een stukje mooier? Heb je al eens gedacht aan het planten van bomen in derde wereldlanden? Breedweer Facilitaire Diensten heeft dit jaar ruim twaalfduizend bomen geplant in Indonesië via the Prosperity Community van Great Business, het bedrijf van Peter Valbracht.
Lees meer
Schoonmakers Boxtel- Breedweer

Schoonmakers OMO scholen Boxtel aan de kant gezet als grofvuil

De schoonmakers van het Jacob-Roelandslyceum en het Baanderherencollege werken al jaren met plezier in Boxtel. Doordat het schoonmaakcontract tussen de OMO-scholen en Breedweer afloopt en de nieuwe partij de schoonmakers niet overneemt, verliezen zij hun baan.
Lees meer
Internationale Vrouwendag-Breedweer

Impact maken doe je samen

8 maart vieren we Internationale Vrouwendag. Bij Breedweer is iedereen gelijk, ongeacht religie, sexe of afkomst. Samen maken wij impact!
Lees meer
Back To Top