Ga naar hoofdinhoud

Vanzelfsprekend garanderen wij jou een schoongemaakt pand. Volgens afspraak, want we doen wat we beloven. Maar onze missie is maatschappelijk impact maken. Schoonmaak gebruiken wij daarbij als middel. Daarmee onderscheiden wij ons van reguliere schoonmaakbedrijven. Bij ons krijg je én een schoon pand én maatschappelijk rendement. Dan is de keuze snel gemaakt toch?

Schoonmaker-Breedweer
Vacature schoonmaak - Breedweer

Op zoek naar nog meer voordelen op het gebied van schoonmaak? Wij werken met circulaire businessmodellen, circulaire schoonmaakmiddelen en refurbished materialen die hoog scoren op de zogenaamde R-ladder. Zo realiseren wij met onze schoonmaak aantoonbaar 25% minder CO₂-uitstoot dan onze concullega’s.

Hogeschool Utrecht Sandra Valenbreder: ‘Breedweer heeft zich samen met Nelis bij Hogeschool Utrecht ingezet om zoveel mogelijk mensen vanuit een kwetsbare positie duurzaam aan werk te helpen. Zoals Dave, die na enkele misstappen belandde in detentie. Hierdoor raakte hij alles kwijt en moest hij helemaal opnieuw beginnen. Maar hij kreeg een kans en greep die met beide handen aan. Bij Hogeschool Utrecht is hij nu een waardevolle glazenwasser. Door het houden van frequente overleggen met onze business partners (partnerraden), zorgen we samen voor initiatieven om zo veel mogelijk banen te bieden aan mensen vanuit een kwetsbare positie. Dat is invulling geven aan de SDG’s.’

Ben jij klaar voor schoonmaak
mét maatschappelijke impact?
Back To Top