Skip to content

Ben jij op zoek naar een betrouwbare partner voor schoonmaak in de zorg? Een partner die zorgt voor een hygiënisch schone omgeving voor patiënten, medewerkers en bezoekers? Dan ben je bij Breedweer Facilitaire Diensten aan het juiste adres. Wij zorgen voor schoonmaak in jouw zorginstelling, van hygiënisch schone operatiekamers, verpleegkamers en behandelruimtes tot schone en gastvrije ontvangstruimtes. Zodat patiënten optimaal kunnen herstellen, medewerkers optimaal kunnen functioneren en bezoekers zich welkom voelen.

Hoe zorgen wij voor optimale schoonmaak
in de zorg?

In de zorg is hygiëne van levensbelang. Die zorg kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Wij hebben jarenlange ervaring in de dagelijkse en periodieke schoonmaak van instellingen in de gezondheidszorg. Schoonmaak in de zorg is een vak apart en wij weten dat elke zorginstelling een plan op maat vereist. Met onze kennis en ervaring zorgen we voor hygiëne, veiligheid en een gastvrije omgeving voor cliënten, patiënten, medewerkers en bezoekers. En dat doen wij met een glimlach, want onze medewerken hebben plezier in hun werk en laten dat zien.

“Wij gebruiken schoonmaak als middel om impact te maken”.

Maar het draait om meer dan schoonmaak in de gezondheidszorg!

Wij garanderen 100% schoonmaak volgens afspraak, maar gaan een belangrijke stap verder. Schoonmaak in de zorg redt levens, maar schoonmaak in de zorg kan ook onze planeet redden. En het is de hoogste tijd om actie te nemen om die planeet ook daadwerkelijk te redden!

Hoe red je met schoonmaak in de zorg onze planeet?

Door schoon te maken met impact! En dat is precies wat Breedweer doet. Wij gebruiken schoonmaak als middel om impact te maken en zo de wereld een stukje mooier te maken. Dat wil jij toch ook? Impact maken wij door:

mensen die langs de zijlijn staan, te ontwikkelen en duurzaam richting arbeid te brengen. Zo kunnen zij zelfstandig in hun eigen levensonderhoud voorzien en weer meedoen in de maatschappij;

gebruik te maken van circulaire businessmodellen;

te werken met circulaire schoonmaakmiddelen;

met onze schoonmaakwerkzaamheden te zorgen voor 25% minder CO2-uitstoot.

samen invulling te geven aan de Sustainable Development Goals (17 doelen in 2015 opgesteld door de VN om de wereld voor 2030 een betere plek te maken);

te zorgen voor ketensamenwerking;

te werken met refurbished materialen;

Wat levert die schoonmaak in de gezondheidszorg met impact op?

Als zorginstelling staan jouw patiënten, medewerkers en bezoekers samen op nummer één. Hoe mooi is het om aan iedereen te laten zien dat jouw organisatie niet alleen zorg draagt voor patiënten, medewerkers en bezoekers, maar ook voor de wereld om ons heen?

Die aandacht voor de wereld om ons heen is hard nodig in deze tijd waar klimaatcrisis, energiecrisis en toenemende armoede het gesprek van de dag zijn en het ergste nog moet komen. En dat allemaal omdat wij onze aarde overbelasten en uitputten. Dat kun je toch niet laten gebeuren?

Dus laat je ware gezicht zien en kies voor schoonmaak met impact!

Goedkope schoonmaak in jouw zorginstelling

Ben je op zoek naar mogelijkheden om kosten te besparen in jouw zorginstelling? Samen kijken wij graag naar besparingsmogelijkheden. zoals we dat al bij veel vergelijkbare organisaties gedaan hebben. Zo zorgen wij met de schoonmaak in jouw zorginstelling voor minimale kosten en maximale impact.

Kans op een baan in de schoonmaak voor cliënten van jouw zorginstelling

Onze missie is om zoveel mogelijk mensen uit kwetsbare doelgroepen duurzaam richting arbeid te brengen. Dat betekent ook jouw cliënten! Samen zorgen wij dat zij bij ons de kans krijgen op een baan om zo weer mee te doen in de maatschappij. Twee vliegen in één klap dus!

Overtuigd van de mogelijkheden van schoonmaak in de gezondheidszorg met impact? Of twijfel je nog wat schoonmaken met impact kan betekenen voor jouw organisatie?

Wij staan te popelen
om je van dienst te zijn
en samen de wereld
een stukje mooier te maken.
Back To Top