Skip to content

Ben jij op zoek naar een betrouwbare partner voor de schoonmaak in jouw kantoren? Een flexibele partner die zorgt voor een schone en gezonde werkomgeving waar jouw werknemers en bezoekers zich welkom voelen? Dan ben je bij Breedweer aan het juiste adres. Wij nemen de zorg voor de schoonmaak in jouw kantoor van a tot z van jou over. Van schone bureaus en schone toetsenborden tot schoon tapijt, schone vloeren, schoon sanitair en een schone kantine. Zodat jouw werknemers optimaal kunnen functioneren en bezoekers zich welkom voelen.

Hoe zorgen wij voor die perfecte schoonmaak in jouw kantoor?

Een schoon kantoor en een frisse werkomgeving zijn ontzettend belangrijk. Hygiëne op kantoor zorgt ervoor dat mensen beter in hun vel zitten en voorkomt ziekteverzuim. Dat wil jij toch ook voor jouw bedrijf? Gelukkig kun je de zorg voor een hygiënisch schone werkomgeving met een gerust hart aan ons overlaten.

Wij hebben jarenlange ervaring in de dagelijkse en periodieke schoonmaak in verschillende kantoren verspreid over het hele land. Vanzelfsprekend zijn wij flexibel en houden wij rekening met de wensen van jouw werknemers, verschillende werktijden en de bezetting en het gebruik van de kantoorruimtes. Dat doen wij met een glimlach, want onze medewerkers hebben plezier in hun werk en laten dat zien!

“Wij gebruiken schoonmaak als middel om impact te maken”.

Maar het draait om meer dan schoonmaak in jouw kantoor!

Wij garanderen met onze kennis en ervaring een schoon kantoor en een frisse werkomgeving volgens afspraak. Daarnaast gaan wij een belangrijke stap verder. Meer dan ooit is het belangrijk om te als bedrijf je maatschappelijke meerwaarde te laten zien. Door schoonmaak in jouw kantoor zorg je voor een schone werkomgeving, maar met diezelfde schoonmaak in jouw bedrijf kun je ook zorgen voor een mooiere en betere wereld. Ben je het met ons eens dat het de hoogste tijd is om actie te ondernemen om met schoonmaak in jouw kantoor ook de wereld een stukje beter te maken?

Hoe zorg je met schoonmaak in jouw kantoor voor een betere wereld?

Door te kiezen voor schoonmaak in jouw bedrijf met impact! En dat is precies wat Breedweer doet. Wij gebruiken schoonmaak als middel om impact te maken en zo jouw kantoor én de wereld een stukje mooier te maken. Dat wil jij toch ook? Schoonmaken met impact doen wij door:

mensen die langs de zijlijn staan, te ontwikkelen en duurzaam richting arbeid te brengen. Zo kunnen zij zelfstandig in hun eigen levensonderhoud voorzien en weer meedoen in de maatschappij;

gebruik te maken van circulaire businessmodellen;

te werken met circulaire schoonmaakmiddelen;

met onze schoonmaakwerkzaamheden te zorgen voor 25% minder CO2-uitstoot.

samen invulling te geven aan de Sustainable Development Goals (17 doelen in 2015 opgesteld door de VN om de wereld voor 2030 een betere plek te maken);

te zorgen voor ketensamenwerking;

te werken met refurbished materialen;

Hoe zorg je voor de juiste aanbesteding voor de schoonmaak in jouw bedrijf?

Door in de aanbesteding voor schoonmaak in jouw kantoor de juiste vragen te stellen. Natuurlijk vertel je in je Programma van Eisen wat er schoongemaakt dient te worden en wat die schoonmaak mag kosten, dus daar hoef je niet naar te vragen. Vraag naar maatschappelijk rendement. Dat is waar het om draait als we de wereld zowel voor de huidige als toekomstige generaties bewoonbaar willen houden.

‘Welke vragen stel je dan wel in een aanbesteding voor schoonmaak in jouw bedrijf?’

‘Hoe denkt u met deze opdracht het meeste maatschappelijke rendement te behalen?’
en
‘Hoe geeft u met deze opdracht invulling aan de Sustainable Development Goals (SDG’s)?’

Dat is impact maken voor jouw bedrijf én aan iedereen je ware gezicht laten zien!

Wat levert schoonmaak in jouw kantoor met impact op?

Maatschappelijk verantwoord ondernemen wordt steeds belangrijker voor bedrijven. Onderzoeken geven aan dat de jonge generatie ook steeds kritischer kijkt naar de maatschappelijke meerwaarde van een bedrijf. En wist je dat je door maatschappelijk verantwoord te ondernemen loyalere klanten krijgt?

Aandacht voor de toekomst van onze planeet is hard nodig.

Klimaatcrisis, energiecrisis en toenemende armoede zijn het gesprek van de dag en het ergste moet nog komen. En dat allemaal omdat wij onze aarde overbelasten en uitputten. Dat laat jij toch niet gebeuren?
Laat je ware gezicht zien aan je werknemers, klanten en iedereen om je heen.

Geef het goede voorbeeld en kies voor schoonmaak in jouw kantoor met impact!

Overtuigd van de mogelijkheden van schoonmaak in jouw kantoor met impact?
Of twijfel je nog of schoonmaken met impact geschikt is voor jouw bedrijf?

Wij staan te popelen om je van dienst te zijn
en samen zowel jouw kantoor als de wereld
een stukje mooier te maken.
Back To Top