Skip to content

Directeur en impactmaker Jack Stuifbergen in podcast Kraakhelder

Trots presenteren wij de zesde aflevering van de podcastserie ‘Kraakhelder’ met in de hoofdrol directeur Jack Stuifbergen. Want ook de directeur van een van de snelst groeiende bedrijven van ons land heeft zijn verhaal.
Lees meer

Podcast Kraakhelder met het verhaal van Angela, fulltime werkzaam en 100% afgekeurd

In deze aflevering gaat Inge Diepman op stap met de Brabantse objectleider Angela Boomaars. Ondanks dat ze 100% afgekeurd is heeft zij het heft in eigen handen genomen en is ze fulltime aan de slag gegaan.
Lees meer

Vierde aflevering Kraakhelder met Willem van Spaendonck

De podcastserie Kraakhelder portretteert medewerkers van het bedrijf Breedweer. Inge Diepman gaat in deze aflevering op pad met Willem van Spaendonck, netwerker inclusieve arbeidsmarkt bij Breedweer.
Lees meer

Vloerspecialisten Donovan en Nelson in podcast Kraakhelder

In de derde aflevering van onze podcastserie KraakHELDer, praat Inge Diepman met Donovan en Nelson, experts in vloerreiniging en zowel zakelijk als privé een topteam.
Lees meer

Tweede aflevering podcast Kraakhelder met Inge Diepman online

In de podcastserie Kraakhelder praat Inge Diepman niet óver, maar mét de personen die de inclusieve arbeidsmarkt vertegenwoordigen. In de tweede aflevering is Roselien, schrijfster met een bipolaire stoornis, het stralende middelpunt.
Lees meer

Podcast Kraakhelder met Inge Diepman geeft de inclusieve arbeidsmarkt een gezicht

Inge Diepman praat in de podcastserie Kraakhelder niet óver de inclusieve arbeidsmarkt, maar mét de personen die de inclusieve arbeidsmarkt vertegenwoordigen. In de eerste aflevering is Marc, senior accountmanager en crossdresser, de hoofdpersoon.
Lees meer
Back To Top