Skip to content
Schoonmaker - Breedweer

Kom dan werken bij Breedweer!

Werken bij Breedweer, is anders dan werken bij alle andere schoonmaakbedrijven die je kent. Wij gebruiken schoonmaak als middel om impact te maken en zo de wereld niet alleen schoner, maar ook een stukje mooier te maken. Dat doen we graag samen met jou! Reageer jij op een van onderstaande vacatures? Een cv is niet nodig, een positieve instelling wel!

Werken bij Breedweer

Breedweer Facilitaire Diensten is een facilitaire dienstverlener in Uitgeest met opdrachtgevers verspreid over het hele land. Vanzelfsprekend zorgen wij voor schone panden, gevels en vloeren. Maar daarnaast gaan we een belangrijke stap verder. Wij gebruiken schoonmaak als middel om maatschappelijke impact te maken. En die impact maken wij door mensen die langs de zijlijn staan, ofwel kansarme doelgroep duurzaam richting arbeid te brengen. Zodat zij zelfstandig in hun eigen onderhoud kunnen voorzien en uiteindelijk worden wat ze willen.

Met onze dienstverlening geven wij invulling aan 8 van de 17 Sustainable Development Goals. Dit zijn doelen opgesteld door de VN om een einde te maken aan extreme armoede, ongelijkheid, onrecht en klimaatverandering. Draag jij ook jouw steentje bij door bij ons te komen werken?

Werkgeluk centraal

Bij Breedweer staat jouw werkgeluk centraal. Wij hebben aandacht voor jou en werken proactief aan motivatie, tevredenheid en goede werkomstandigheden. Zowel zakelijk als privé geven wij al onze medewerkers oprechte aandacht en bieden hen waar nodig ondersteuning. Reken maar dat je daar gelukkig van wordt.

Diverse vacatures Breedweer

Ben jij benieuwd naar jouw mogelijkheden bij onze snelgroeiende organisatie? We hebben diverse vacatures beschikbaar, van een paar uur per week tot een volledige werkweek. Een uitgebreid overzicht per provincie vind je op onze website. Hieronder een kleine selectie:

Junior objectleider Noord-Holland, 36 uur per week – Zie jij jezelf al rijden in je auto van de zaak in de Randstad? Als je het leuk vindt om zowel voor de opdrachtgevers als jouw teams het aanspreekpunt te zijn voor diverse locaties, dan maken wij graag kennis met jou.

Schoonmaker Nuenen, 15 uur per week – Vind jij het fijn om samen met jouw directe collega te zorgen voor een schone school in Nuenen? Voor drie uur per dag kun je direct aan de slag in het gezellige team van Anja Vos.

Voorwerker Castricum, 25 uur per week – Samen met jouw team zorg je ervoor dat de leerlingen en medewerkers van het Bonhoeffercollege in Castricum optimaal kunnen presteren in een schone leer- en werkomgeving. Neem je snel contact op met Gairoen Abdoella?

Schoonmaker Harlingen, 5 uur per week – Heb jij 1 uurtje per dag beschikbaar om schoon te maken in kinderopvang en bso ’t Wad in Harlingen? Ook een leuke bijbaan voor scholieren of studenten. We zien je belletje of mailtje graag tegemoet.

Schoonmaker Defensie Vught en Den Bosch, 25 uur per week – Lijkt het jou geweldig om schoon te maken voor Defensie? Dan ben je welkom in Den Bosch of Vught. Jouw collega’s ontvangen je met open armen.

We zien je sollicitatie graag tegemoet. Wil je graag werken bij Breedweer, maar passen bovenstaande vacatures niet bij jou? Neem dan snel een kijkje bij onze overige vacatures (eenvoudig gerangschikt per provincie).

Back To Top