Skip to content
European Cleaning & Hygiene Award-Breedweer

Yes! Trots mogen wij aankondigen dat we finalist zijn van The European Cleaning & Hygiene Awards. En hoe mooi is het dat we maar liefs in twee categorieën genomineerd zijn? De awards worden op 28 april uitgereikt in Hotel Le Plaza in Brussel, dus we moeten nog even in spanning afwachten. Graag vertellen we je meer over deze awards en de categorieën waarin we finalist zijn.

Wat zijn de European Cleaning & Hygiene Awards?

De EC&H (European Cleaning & Hygiene) Awards zijn dé prijzen in de schoonmaakindustrie. En het is het enige evenement waarbij schoonmaakbedrijven, fabrikanten en distributeurs uit heel Europa kans maken op titels in verschillende categorieën. Prachtige prijzen bedoeld om bijzondere prestaties in de schoonmaakindustrie te erkennen. Door het coronavirus is het evenement in 2020 en 2021 helaas afgelast, maar op 28 april 2022 gaat de vijfde editie toch echt plaatsvinden!

Winnaar EC&H Award 2017

In 2017 won Breedweer in Rome een ECH Award in de categorie ‘Workforce excellence in employee relationships, training diversity and including reward programmes. Een hele mond vol, maar we ontvingen de prijs voor de impact die we maken door de manier waarop we met onze medewerkers omgaan.

Nominatie Breedweer EC&H Awards 2022

Wij zijn ontzettend trots op de categorieën waarin we dit jaar kanshebber zijn:

  • Commitment to Diversity in the Workforce (inzet voor diversiteit in het personeelsbestand). Genomineerd samen met CSU en Markas Austria.
  • Investment in Training (investering in opleiding). Genomineerd samen met Derrycourt Cleaning Specialists, Markas en Momentum Support.

Beide onderdelen staan bij Breedweer hoog in het vaandel. Als social enterprise is het onze missie om maatschappelijke impact te maken. Het draait bij ons niet om financieel gewin, maar puur om impact. En dat is hard nodig in de huidige maatschappij. Wij willen zoveel mogelijk mensen uit kansarme groepen duurzaam richting arbeid brengen, zodat zij zelfstandig in hun levensonderhoud kunnen voorzien. Wij faciliteren onze medewerkers om zichzelf te scholen (op onze eigen Breedweer Academy) en hun talenten te ontwikkelen. Zo kunnen zij uiteindelijk worden wat zij willen. Bij Breedweer is iedereen gelijk en krijgt iedereen een kans, ongeacht afkomst, religie of sexe. De nominaties voor deze prachtige categorieën voelen voor ons als een absolute waardering voor onze inzet.

Check Schoonmaak Journaal voor een compleet overzicht van de nominaties.

Wij kijken uit naar de uitreiking op 28 april en hopen de felbegeerde trofeeën mee naar Uitgeest te mogen nemen!

Back To Top