Skip to content
Vacature Defensie - Breedweer

Schoonmaker, kom jij impact maken bij Defensie?

Ben jij die enthousiaste schoonmaker in het zuiden van ons land die samen met ons zorgt voor schone locaties voor Defensie? Defensie wil de wereld niet alleen veilig maken, maar ook een stukje mooier, eerlijker en gezonder. Als schoonmaker kun jij je steentje daaraan bijdragen.

Werken bij Breedweer

Breedweer Facilitaire Diensten is een facilitaire dienstverlener in Uitgeest met opdrachtgevers verspreid over het hele land. Vanzelfsprekend zorgen wij voor schone panden, gevels en vloeren. Maar daarnaast gaan we een belangrijke stap verder. Wij gebruiken schoonmaak namelijk als middel om maatschappelijke impact te maken. En die impact maken wij door mensen die langs de zijlijn staan, ofwel kansarme doelgroep duurzaam richting arbeid te brengen. Zodat zij zelfstandig in hun eigen onderhoud kunnen voorzien en uiteindelijk worden wat ze willen.

Met onze dienstverlening geven wij invulling aan 8 van de 17 Sustainable Development Goals. Dit zijn doelen opgesteld door de VN om een einde te maken aan extreme armoede, ongelijkheid, onrecht en klimaatverandering. Draag jij ook jouw steentje bij door bij ons te komen werken?

Werkgeluk centraal

Bij Breedweer staat jouw werkgeluk centraal. Wij hebben aandacht voor jou en werken proactief aan motivatie, tevredenheid en goede werkomstandigheden. Zowel zakelijk als privé geven wij al onze medewerkers oprechte aandacht en bieden hen waar nodig ondersteuning. Reken maar dat je daar gelukkig van wordt.

Ben jij geschikt ✔of ongeschikt × als schoonmaker voor Defensie?

Wij zoeken schoonmakers in Breda, Eindhoven, VredepeelVolkel en Oirschot!

Ben jij de topper die we zoeken? Twijfel dan niet langer en neem contact op met Peter van der Valk per mail [email protected] of bel Peter op 06-82069611.

Back To Top