Skip to content
Jeffrey blog

Na het succesvol afronden van zijn afstudeeronderzoek bij Breedweer grijpt Jeffrey La Rooij de kans die hij krijgt met beide handen aan. Jeffrey: “Ik mocht blijven en dat was precies wat ik zelf ook graag wilde. Vanaf nu kon ik écht aan het werk binnen en voor het team waarmee ik alle tijd als stagiair had doorgebracht.” En zo geschiedde… Aan het woord onze kersverse commercieel medewerker, Jeffrey!

Mijn baan

Als commercieel medewerker werk ik mee aan (re)tenders en ben ik betrokken bij alle voorbereidingen tot aan het uiteindelijk indienen van de aanbiedingen. Daarnaast ben ik eens in de zoveel tijd met een van beide accountmanagers, de strategisch directeur of zelfstandig op pad voor het schouwen van locaties. Naast dat het schouwen voor het werk belangrijk is, is het ook leuk om op soms zelfs unieke locaties te zijn, waar je anders wellicht nooit zou komen. Zo kom je nog eens ergens…

Een vak apart

Bij het verwerven van opdrachten door middel van het inschrijven op Europese aanbestedingen valt het op dat het een vak apart is en blijft. Aanbestedende diensten vragen veelal om allerlei processen uit te schrijven (over bijvoorbeeld communicatie, borging van kwaliteit en het omgaan met klachten), terwijl ze dit ook in hun Programma van Eisen kunnen vastleggen. Vervolgens kan dan de overgebleven ruimte in de vragen aan de inschrijver gebruikt worden voor zaken die van veel groter belang zijn. Zoals de maatschappelijke en sociale waarde die een inschrijver kan bieden voor de aanbestedende dienst.

De aanbestedingswet schrijft tenslotte in artikel 1.4 lid 2 voor dat de aanbestedende dienst zorg draagt voor het leveren van zo veel mogelijk maatschappelijke waarde bij het aangaan van een overeenkomst.

Een stap verder

Bij Breedweer denken we bij voorbaat al een stap verder, gaan we er vanuit dat wij de processen uitstekend beheersen en willen we de samenwerking opzoeken om gezamenlijk zo veel mogelijk sociaal maatschappelijke impact te realiseren. Op die manier krijgen onder andere mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans om mét een diploma op zak uiteindelijk zelfstandig in hun levensonderhoud te kunnen voorzien. Daarbij voeren we onze dienstverlening op een circulaire en duurzame manier uit door in samenwerking met onze leveranciers onze CO2-uitstoot te compenseren, afval om te zetten in nieuwe grondstoffen en door producten en/of machines een nieuw leven te geven. Daarnaast zijn acht van de zeventien Sustainable Development Goals in onze dienstverlening geïmplementeerd. Zo kom je nog eens ergens…

De wereld vanuit een hoogwerker

Meer weten over Breedweer en onze dienstverlening? Neem dan gerust contact op met onze commerciële afdeling of bezoek ons op 14 en 15 maart tijdens de Workplace Xperience in de Van Nelle fabriek in Rotterdam. Daar geven wij op onze geheel eigen wijze invulling aan het woord Xperience. Wat dacht je van een andere blik op de wereld vanuit een hoogwerker?

 

 

 

 

 

Back To Top