Skip to content

De derde aflevering van onze zesdelige podcastserie KraakHELDer staat live. In de podcastserie praat Inge Diepman niet óver, maar mét de personen die de inclusieve arbeidsmarkt vertegenwoordigen. In deze aflevering zijn dat Donovan en Nelson, experts in vloerreiniging en zowel zakelijk als privé een topteam.

Mooie verhalen en een ‘familiestrijd’ op de werkvloer

In het sfeervol ingerichte huis van Donovan en Nelson in ’s-Heerenberg praten zij met Inge over hun verschillende jeugd. Waar Donovan opgroeide in een warm en stabiel gezin, was dat voor Nelson compleet anders. De ‘rugzak’ die hij met zich meedraagt, is dan ook zwaarder dan die van Donovan. De vloerspecialisten vertellen hoe ze daarmee omgaan in het dagelijks leven en hoe het is om 24/7 op elkaars lip te zitten. Vechten zij bijvoorbeeld eventuele onenigheid uit in de werkbus?

Dat het vloerenvirus in de genen zit, wordt duidelijk tijdens een vloerenboenwedstrijd in een basisschool in Bathmen. Vader Ruud tegen zoon Donovan. Wie zou er winnen als broer en oom Marco jureert? Als kers op de taart van deze podcast een openhartig gesprek met Laquisha, de steun en toe verlaat van Nelson Het jeugdige drietal praat onder meer over het wel of niet op de wereld zetten van kinderen in de huidige maatschappij. Een podcast die je echt niet mag missen!

Trots als vader, oom en collega

Ruud de Nijs, operationeel manager van Breedweer en vader van Donovan heeft het verhaal ademloos beluisterd. “Heel erg mooi om het zo benoemd te horen. Donovan en Nelson zijn geweldige boys waar ik ontzettend trots op ben, zowel als vader als collega.” Ook broer en oom Marco de Nijs heeft genoten van de podcast. “Ik vind het een mooi, normaal verhaal en daarom juist weer bijzonder. We hebben allemaal wel wat bagage in onze rugzak en hoe mooi is dat om te horen van collega’s, familie en vrienden. Het feit dat iemand ‘anders’ is, is helemaal geen issue. We moeten iedereen kunnen accepteren en zorgen dat we normaal met elkaar omgaan. Ik ken niemand in mijn familie die er niet zo over denkt en ben niet alleen heel trots op Donovan en Nelson, maar ook op mijn broer Ruud en zijn vrouw.”

Luister hier de podcast: Vloerspecialisten Donovan en Nelson, zakelijk en privé een topteam

Kort beeldfragment podcast

Kraakhelder

Back To Top